Offertes met een premium feel in een handomdraai: WEBSOLVE introduceert Quoto

12-06-2023

2023-06-12

Met WEBSOLVE Quoto gaan we voor een volledige digitalisatie van het offerteproces. Vanuit onze lead manager maak je binnen een paar seconden een prachtige offerte, die digitaal en interactief in elke browser wordt weergegeven. En ja, dat is tot aan de online digitale ondertekening.

We introduceren graag een nieuw WEBSOLVE-product, niet vanuit een leveranciersrol bedacht, maar vanuit onze eigen ervaring als consument. Want ook bij ons is er soms behoefte aan verversing van het wagenpark. Wat we in onze zoektocht misten, was een mooie digitale offerte, waarbij we nog eens door de foto’s konden bladeren van het door ons zo gewilde voertuig zonder afgeleid te worden. Nu, dat hebben we gebouwd, en Quoto genoemd.

Uitgebreid en persoonlijk
Je klant ziet de offerte in de browser, en kan makkelijk en snel door de verschillende onderdelen bladeren. De weergave op mobiel heeft hier prioriteit gekregen. In jouw huisstijl wordt het interessevoertuig getoond, met uitgebreide optielijsten en de foto’s uit de advertentie. Indien van toepassing wordt ook het inruilvoertuig uitgebreid weergegeven, waarbij we zelfs een prijsvoorstel kunnen doen. Uiteraard worden daarna de getallen in een helder overzicht weergegeven. Voor de voertuigen, maar ook eventuele accessoires of afleverkosten. Daarna is er nog de mogelijkheid om aanvullende diensten aan te bieden; denk aan verlengde garantie, verzekeringen of pechhulp. Met de automatisch geplaatste foto van de verkoopadviseur, wordt het bovendien een persoonlijke aanbieding, die deelbaar is met vrienden en familie, waarbij wel jouw bedrijf in het zicht springt, maar niet de voorraad van je concurrenten.

Gemakkelijk door koppelingen
Quoto ziet er niet alleen goed uit, het is ook erg gemakkelijk te gebruiken. Door uitgebreide koppelingen met de al door jouw bedrijf gebruikte pakketten maakt iedereen in een handomdraai een offerte. Door te koppelen op het voertuig-voorraadbeheersysteem kunnen we direct foto’s, opties en andere kenmerken tonen bij het interessevoertuig. Door naadloos te koppelen op WEBSOLVE Lead Management, kun je direct vanuit een lead een offerte opstarten, waarbij we uiteraard alle bekende data gebruiken om de offerte al zo veel mogelijk in te vullen. Ook koppelen we op taxatiepakketten, waardoor direct het resultaat van een online taxatie in de offerte te laden is.

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar als er nog meer munitie nodig is om je te overtuigen, dan hierbij nog het volgende: Open offertes kunnen automatisch worden opgevolgd, en op gemaakte offertes kunnen marketingacties gestart worden. Een mooie combinatie met WEBSOLVE Flows dus. Daarnaast scheelt het een flinke stapel papieren administratie.

Wil je meer weten over WEBSOLVE Quoto, een demo zien, of heb je een vraag over een ander product, neem dan direct contact met ons op.

quoto | offerte | digitaal | sales 428