header-datasecurity.jpg

ISO 27001 en ISO 27701

Compliance en security

Veiligheid van (persoonlijke) gegevens is bij WEBSOLVE topprioriteit. WEBSOLVE is in december 2020 door TÜV NORD Nederland voor het eerst gecertificeerd op basis van de ISO 27001:2017 norm. Aanvullend is WEBSOLVE sinds februari 2024 gecertificeerd op basis van de ISO 27701:2019 norm. Deze norm zorgt voor een robuust raamwerk voor wat betreft de bescherming van privacy.

> Bekijk het certificaat ISO 27001:2017

> Bekijk het certificaat ISO 27701:2019

Gegevens worden verwerkt op basis van een AVG Verwerkersovereenkomst. Daarnaast bieden onze producten uitgebreide features waarmee onze klanten zelf ook beter aan de AVG te kunnen voldoen.

Over de normen

ISO 27001 en ISO 27701 zijn beide wereldwijd erkende normen die respectievelijk gericht zijn op informatiebeveiliging en gegevensprivacy. Door middel van certificering conform deze normen toont WEBSOLVE aan te voldoen aan alle vereisten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Voor uw organisatie betekent dit dat WEBSOLVE goed georganiseerde managementsystemen heeft voor zowel informatiebeveiliging als de bescherming van privacy. 

Met de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) in Europa zijn de regels rondom gegevensbescherming aanzienlijk strenger geworden. Een datalek van persoonsgegevens heeft echter niet alleen aanzienlijke financiële gevolgen, maar kan ook ernstige schade toebrengen aan uw reputatie.

Met uw keuze voor WEBSOLVE weet u zeker dat uw gegevens in goede handen zijn. 

Meer weten over informatiebeveiliging en bescherming van privacy bij WEBSOLVE? Neem contact met ons op