Optimaliseer marge in de werkplaats door minder bezoeken met de Service Forecast

24-05-2023

2023-05-24

Minder werkplaatsbezoeken klinkt misschien als een slechte zaak, maar wat als we u vertellen dat u op het punt staat meer marge te maken met minder bezoeken? Klinkt goed, toch? Onze Service Forecast kan u helpen om dit Aftersales Utopia te realiseren.

De Service Forecast oplossing combineert verschillende actuele en historische gegevensbronnen tot een gemakkelijk leesbaar onderhoudsoverzicht. Uw back- of frontoffice medewerker, maar ook uw klanten wordt volledig inzicht geboden in de servicebehoefte van de auto. We laten zelfs zien welke seizoensbanden er op de auto zitten en of de opgeslagen set misschien wat nieuw rubber nodig heeft. Door dit te laten zien is glashelder hoeveel tijd een werkplaatsbezoek kost, zodat alle werkzaamheden in één dag kunt afgerond kunnen worden.

Dit bespaart uw medewerkers kostbare tijd, uw monteur hoeft de auto maar één keer te vinden en te parkeren, uw wasstraat hoeft niet meerdere keren in actie te komen en er is slechts één factuur. Dus dezelfde omzet, minder overhead!

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, dan laten we u meer zien.

#aftersales | #marge | #serviceforecast 175